„LANDMARK CAPITAL“ VALDOMO NEKILNOJAMOJO TURTO SĄRAŠE – DAR VIENAS OBJEKTAS

Investicijų valdymo ir verslų vystymo bendrovė „Landmark Capital“ kartu su partneriais, įsigijo bendrovę „Vakarų Vilniaus projektai“, kuri valdo 2018 m. pastatytą prekybinį pastatą Laisvės pr. 26, Vilniuje.

„Nekilnojamojo turto valdymas – viena iš „Landmark Capital“ veiklos sričių. Atidžiai stebime rinką, investuojame ten, kur galime užtikrinti optimalų investicijų ir maksimalios grąžos santykį. Prekybinis pastatas Laisvės prospekte yra būtent toks objektas. Patogi jo vieta ir palankios nuomos sąlygos nulėmė tai, kad čia įsikūrusi didžiausio Baltijos šalių mažmeninės prekybos tinklo parduotuvė“, – sako „Landmark Capital“ direktorius Marijus Jarockis.

2 593 kv. metrų pastatas dešimčiai metų išnuomotas UAB „Maxima Grupei“.

„Landmark Capital“ yra investicijų valdymo ir verslų vystymo bendrovė. Nuo 2014 metų bendrovė nuosavą kapitalą investuoja įsigydama akcijų veikiančiose ir steigiamose bendrovėse arba finansuodama jų veiklą ar vykdomus projektus.

„Landmark Capital“ Lietuvoje valdo nekilnojamojo turto valdymo bendroves UAB „LMC Real Estate 1“ ir UAB „Gariūnų ekologiniai projektai“, inžinerines paslaugas ir konsultacijas teikiančią TEC įmonių grupę, poilsio ir pramogų verslą UAB „Samogitia“. Visos „Landmark Capital“ akcijos priklauso Estijos bendrovei „Top Cap OÜ“. Bendrovės valdomų investicijų portfelis viršija 16,5 mln. Eur.

Landmark Capital

Landmark Capital