„LANDMARK CAPITAL“ STIPRINA NEKILNOJAMOJO TURTO VEIKLĄ

Nuo 2014 metų nekilnojamojo turto srityje veikianti „Landmark Capital“ nuosavybės teise priklausančio nekilnojamojo turto valdyma perdavė uždarajai akcinei bendrovei „Gariūnų ekologiniai projektai“, priklausančiai tai pačiai „Top Cap“ įmonių grupei. Naujosios įmonės paskirtis – koncentruotis į nekilnojamojo turto valdymą ir jo investicijas. Bendrovei paskirtas vadovauti Edvinas Selvenis, iki šiol dirbęs grupėje.

Nuo šiol UAB „Landmark Capital“ pagrindinį dėmesį skirs verslo projektų valdymui, taip pat tų investicijų į nekilnojamąjį turtą valdymui, kuriose dalyvauja ne tik grupės įmonės bet ir kiti partneriai.

Prie Landmark Capital komandos prisijungė ir nekilnojamojo turto ekspertas Ramūnas Žybas, šioje srityje turintis 12 metų patirtį. R. Žybas nekilnojamojo turto sandorių Baltijos šalyse yra sudaręs už daugiau kaip 65 mln. eurų.

„Tai tik pirmieji žingsniai stiprinant nekilnojamojo turto veiklą „Landmark Capital“ įmonių grupėje. Turime didelę investavimo ir nekilnojamojo turto valdymo patirtį, matome šios srities perspektyvų, tad esame pasiruošę suteikti pagalbą norintiems investuoti arba ieškantiems naujų nekilnojamojo turto įsigijimo ir nuomos galimybių“, – sako bendrovės direktorius M. Jarockis.

Artimiausi bendrovės planai – plėsti nekilnojamojo turto valdymo sferą, įsigyjant ir valdant daugiau perspektyvių objektų Lietuvoje.

UAB „Landmark Capital“ priklauso Estijos bendrovei „Top cap OÜ“. Bendrovė Lietuvoje valdo TEC įmonių grupę, kuri veikia infrastruktūros, pramonės ir energetikos projektavimo ir konsultavimo srityse, keletą nekilnojamojo turto objektų Vilniuje ir poilsio kompleksą „SALA Plateliai Resort“.

Landmark Capital

Landmark Capital