„LANDMARK CAPITAL“ ĮSIGIJO „TILTŲ EKSPERTŲ CENTRAS“

PRANEŠIMAS SPAUDAI
2015 m. rugpjūčio 3 d., Vilnius

Investuotojai „Landmark Capital“ savo vystomų projektų sąrašą pasipildė naujai įsigyta įmone – „Tiltų ekspertų centras“. Tai viena infrastuktūros projektavimo rinkos lyderių Lietuvoje bei turi sukaupusi daugiau nei 10 metų veiklos patirtį tiltų, kelių ir geležinkelių projektavime. Sandorio suma nėra skelbiama.

„Investuojame tik į įmones, turinčias spartaus augimo potencialą bei galimybes postūmiui plėtroje. Į mūsų akiratį patekusioms įmonėms taikomi aukšti kriterijai: aiškus konkurencinis pranašumas, pageidautina užimama specifinė niša rinkoje, patyrusi ir motyvuota vadovų komanda, aiški įmonės vystymosi strategija bei verslo planas, bendras rinkos augimo potencialas ir kt. Šie kriterijai svarbūs, nes mūsų bendrovė investiciniuose projektuose dalyvauja tiek kaip vystytojas, tiek kaip finansinis partneris“, – įsigijimą komentuoja „Landmark Capital“ generalinis direktorius Marijus Jarockis.

2014 m. įmonės „Tiltų ekspertų centras“ pajamos siekė 4,07 mln. eur. „Tiltų ekspertų centras“ šiuo metu dirba 46 darbuotojai. Po įsigijimo ir toliau siekiama tęsti bei auginti „Tiltų ekspertų centras“ veiklą.

„Naujo akcininko atėjimą vertiname kaip didėjančias plėtros galimybes. Šiuo metu įmonėje dirba kvalifikuoti specialistai su aukštuoju išsilavinimu, o savo darbais ir projektais bendrovė pelnė patikimo partnerio vardą. Turėdami atitinkamą kompleksą privalumų, sulaukiame ir partnerių, kurie išmano mūsų rinką bei sudaro sąlygas toliau vystyti ir auginti pradėtą verslą. Tai investicija, kuri yra naudinga abiems pusėms“, – teigia „Tiltų ekspertų centras“ direktorius Regimantas Valasevičius.

Lietuvoje veikianti bendrovė „Landmark Capital“ nuo 2014 metų investuoja nuosavą kapitalą į įvairius verslus bei projektus, įgydama dalį akcijų veikiančiose ar steigiamose bendrovėse, taip pat tiesiogiai įgydama nekilnojamąjį turtą. Bendrovė kuria papildomą vertę savininkams ir partneriams atrasdama perspektyvius verslo ir nekilnojamojo turto projektus, finansuodama juos bei realizuodama juose įmonės vadovų, savininkų ir specialistų kompetencijas.

Landmark Capital

Landmark Capital